Collioure.

Collioure skal bare opleves, dag eller aften , byen er berømt i hele Frankrig som en af de smukkeste byer på middelhavs kysten.

Berømt for at have huset nogle af de største maler, de kom især for lyset var helt unik her ( jeg foretrækker at være her om aftenen, nyde de små gader gode spisesteder,sidde på promenaden  og kikke på folk, i højsæson er der rigtig mange mennesker, har også et par hyggelige strande.

Kik på .. www.collioure.com 

Thuir og Castelnou.

Kør mod el Bolou og videre mod Perpignan, drej fra mod Thuir som er kendt for hedvin(, ligesom Rivesaltes som nok mest er kendt som dessertvin i DK men der laves også en rød som er værd at smage , nå det var en anden histori)

 Thuir (på Catalansk: Tuïr) er en by og kommune i departementet ... Byen er mest kendt for vinen Byrrh, som er blevet produceret i Thuir siden 1866.

deres største vintønde kan vist rumme 1 mill l vin, et besøg værd.

kør videre mod Castelnou og kendt her som petit provence.man kan kun se byen til fods her er mange spisesteder

 Castelnou er en by og kommune i departementet Pyrénées-Orientales i Sydfrankrig. Byens vigtigste indtægtskilde er turisme. Castelnou er medtaget i Les Plus Beaux Villages de France, som er en liste med Frankrigs smukkeste byer. Wikipedia

Seneste kommentarer

23.11 | 15:22

Hej Jonna.
Der er ingen pool ved huset men en udendørs spa, og der er 10 km til vandet
Vh
Flemming

21.11 | 09:44

Hej Flemming - dejligt sted du har, ser det ud til

- Er der en swimmingpool ved huset?

mvh/Jonna Strange

10.09 | 13:36

eg kan fortælle at der er market i ceret lørdag fra kl 8 til 14. jeg tager selv derned på tirsdag og hjem den 5/10 morgen, så hvis der er noget i vil spørge om , så sms mig på 40435255 vh flemming

10.09 | 13:29

hej Claus og Birgit
jeg har lige talt med Iben.
der er ingen problemer i at i bliver til søndag.
hvis i sender jeres adresse kan jeg lige komme forbi med nøgle.
betaling. mit konto nr er. 5479 2074106

Del siden